Pitanja i odgovori

  • Sa koliko godina deca mogu da krenu u školu plivanja?

Uzrast od koga dete može da počne sa nastavom plivanja dosta zavisi i od uslova u bazenu, ali već sa 5 godina deca mogu da se upisu na početni kurs plivanja. 

 

  • Koja je obavezna plivačka oprema?

Obavezna plivačka oprema podrazumeva kupaći kostim, kapu za plivanje, naočare za plivanje (po izboru), papuče, peškir i fen za kosu.

 

  • Kada se dolazi na trening?

Na trening se dolazi 15 minuta ranije zbog presvlačenja.  Poželjno je da pre treninga deca odu u toalet da ne bi izlazila za vreme časa.

 

  • Za koliko časova moje dete moze da nauci da pliva?

Broj časova zavisi od uzrasta, karakteristika samog deteta (da li ima strah od vode), kao i od dinamike (učestalosti) tih časova. Neka deca uče brze, a neka sporije. Uglavnom deci predškolskog i mladjeg školskog uzrasta potrebno je oko tridesetak časova da nauče da se snalaze u vodi i razviju sposobnost za orijentaciju u toj novoj sredini.

 

  • Kako da postanem član kluba?

Kontaktirajte nas, dodjite da probate, a posle toga, ako vam se svidi , plivaćemo zajedno!

 

  • Koje su obaveze člana kluba?

Član kluba treba redovno da dolazi na treninge (časove). Dužan je da svakog meseca plaća članarinu, čime zadržava svoje mesto u klubu. Puna članarina se plaća bez obzira da li je dete propustilo neki čas. U slučaju težih bolesti (više od mesec dana), članarina za taj period se ne plaća ukoliko roditelj blagovremeno obavesti trenere i donese lekarsko uverenje.

 

Ako imate jos pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefone:

064/265 71 50

064/170-66-00